Klantenreacties

NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Wens Oppas Almere Helgolandstraat 4 1339 ST Almere

Erg tevreden Periode: september 2014 Katten: Tony en Lisa Hierbij willen we even een berichtje sturen i.v.m. het oppassen op onze twee poezen. Wij zijn twee weken op vakantie gegaan en hebben de zorg voor de twee poezen aan jullie overgelaten. We moeten zeggen dat we heel erg tevreden zijn hoe jullie dat hebben gedaan. Tijdens onze vakantie kregen we af en toe een berichtje van jullie hoe het ging en bij thuiskomst stond er een kaartje als welkom thuis met daarin het "laatste nieuws over de poezen. Dus we kunnen alleen maar zeggen het was prima. Voor een volgende vakantie maken we weer graag gebruik van jullie goede zorg.
Suikerziekte Periode: februari 2015 Kat: Puck Onlangs is bij onze lieve poes Puck suikerziekte geconstateerd. Puck ging eerst naar het dierenpension, maar dat is helaas niet meer mogelijk. Doordat zij nu meer zorg nodig heeft dan normaal zijn wij op zoek gegaan naar een professionele kattenoppas. De zorg voor Puck neemt natuurlijk enige verantwoordelijkheid met zich mee, want Puck moet twee keer per dag op vaste tijden worden ingespoten met insuline. Debby en Tilda stelden ons gelijk op ons gemak dat de zorg helemaal goed zou komen en gaven ons ook dat vertrouwen. Puck is inmiddels erg gewend aan de dames en bij thuiskomst ziet ze er tevreden en goed verzorgd uit. Je merkt dat de dames met veel liefde voor Puck zorgen. Met een gerust hart kunnen wij nu op vakantie gaan en de zorg aan hun overdragen. Dat is ons veel waard.
Blij met WensOppas! Periode: juni 2014 Dieren: Toos, Wiske en de cavia’s Onze kater Toos had suikerziekte. Daardoor moest hij twee keer per dag insuline ingespoten krijgen. Maar wie vertrouw je dat toe tijdens vakanties? Via internet kwamen we bij WensOppas terecht. Het eerste gesprek met de dames liet een zeer prettige indruk na. Ze kwamen enthousiast en gezellig over en leken een groot hart voor dieren te hebben. Die prettige indruk hebben ze meer dan waar gemaakt. Ze hebben een aantal jaren supergoed voor onze poezen en onze cavia's (de mannen ;-)) gezorgd. We werden op de hoogte gehouden van het wel en wee thuis door berichtjes en foto's. We werden zelfs een keer heel attent op de hoogte gebracht van opvallende post. Kortom: er werd gewoon heel goed gezorgd voor onze beestjes en dus ook voor ons. We kwamen altijd thuis in een verzorgd huis met tevreden dieren. Wij zijn zeer tevreden over WensOppas en de service en zorg die de dames bieden!
Goede verzorging Periode: augustus 2014 Dieren: 7 vogels en 2 konijnen Voor ons is het lastig om goede verzorging voor onze huisdieren (7 vogels binnen en 2 konijnen buiten) te vinden als wij een weekend/een lang weekend weg zijn. Wensoppas biedt hierin DE oplossing. Er wordt goed voor onze huisdieren gezorgd en ze worden lekker geknuffeld. Als we thuis komen zien onze huisdieren er nog steeds tip top uit en hebben ons naar ons idee niet eens gemist. Wij stellen het erg op prijs dat wij bij thuiskomst een kort verslag vinden hoe het gegaan is. Wij zijn dan ook heel blij met jullie en ga vooral zo door!
Rustige stemming Periode: december 2014 Katten: Saartje, Dexter en Jip December 2014 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met de diensten van Kattenoppas – Wens Oppas Almere, en dat is zeer goed bevallen. We zijn de trotse eigenaren van 3 lieve katten (2 heren en 1 dame) en het is heerlijk om ze niet meer te hoeven slepen naar een kattenpension. We kwamen thuis van vakantie en er heerste een heerlijke rustige stemming. Onze lieve dieren hadden voldoende aandacht en knuffels gehad en op tijd hun natje en droogje gekregen. Eén van onze katten heeft een allergie en heeft daarom wat extra aandacht nodig, het is erg fijn om te weten dat Wens Oppas Almere echt zorg en aandacht aan ze besteedt. Wat ons betreft passen ze de volgende keer weer op onze viervoeters als we op vakantie gaan. Echt heel fijn zo'n kattenoppas in Almere.
Dus tot volgend jaar! Periode: juni 2015 Katten: Fred en Baloe - Konijn: Wimpie Ik heb voor het eerst van de diensten van Wens Oppas Almere gebruik gemaakt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het in het begin eng vond om een “vreemde” in mijn huis te laten terwijl ik op vakantie ging. Maar deze onrust bleek totaal niet op zijn plaats. Wens Oppas is betrouwbaar en behulpzaam. De katten en het konijn zien er tevreden en verzorgd uit. Niet alleen de dieren zien er tevreden uit maar het huis laat geen sporen achter van wat je normaal aantreft na een paar dagen van huis te zijn. Kortom: ons geluk kan niet op aangezien wij langer op vakantie kunnen dan ooit tevoren. Dus tot volgende jaar!
Wat doen we met de katten? Periode: december 2016 Katten: Ido en Hendrik Elk jaar rond vakantietijd komt de nieuwe vraag: wat doen we met de katten? Vele jaren zorgden familie, vrienden of buren voor de katten, maar ineens ontstond afgelopen jaar een probleem dat we op vakantie wilde maar eigenlijk geen charmante oplossing hadden. Op onze oude en vertrouwde oppassen konden door een samenloop van omstandigheden geen beroep doen.  Wat te doen? Een pension wilden we de oude poezen niet aandoen. Via het internet, op zoek naar een oplossing, vonden we wensoppas-almere. Het voelde een beetje vreemd om professionele oppas in huis te halen voor de huisdieren. Na de intake met Debby en Tilda, was dit gevoel omgeslagen en na de eerste vakantie,  waarbij zij voor onze katten zorgden al helemaal! Debby en Tilda hebben een groot hart voor dieren, dat is te merken aan omgang met onze katten. De katten krijgen alle aandacht en zorg tijdens onze afwezigheid. Niet alleen het noodzakelijk voer maar ook een aai over de bol. Onze katten zijn uiterst relaxed  wanneer wij terugkomen.  Inmiddels hebben wij al meerdere keren gebruik gemaakt van wensoppas-almere. We kunnen het iedereen aanraden. De organisatie verloop uiterst soepel, professioneel en efficiënt. Bovendien is de communicatie tijdens de vakantie zeer goed. Het is heerlijk op vakantie gaan wanneer je zeker weet dat je dieren in goede handen zijn: een hele zorg minder!
Betrouwbaar en zorgzaam Periode: februari 2016 Kat: Yup Ik ben zeer tevreden over de dienst van Tilda en Debby, Wens Oppas, betrouwbaar en zorgzaam. Zeker omdat Ik een oudere kat heb van 19jr en aan medicatie. In de vakantie foto’s ontvangen via de app, erg leuk. Bij thuiskomst alles netjes en Yup was erg tevreden. Volgende vakantie zeker weer gebruik maken van haar dienst.
Betrouwbaar en zorgzaam Periode: augustus 2016 Katten: Kenzie en Hailey We hadden op zeer korte termijn een oppas nodig voor onze twee katjes. We waren daarom enorm blij dat Wens Oppas Almere nog plek had in deze drukke periode. Tilda en Debby kwamen van tevoren even kennis maken en onze twee katjes die normaal gesproken enorm schuw zijn naar nieuwe mensen kwamen meteen op hun af, dit gaf ons meteen een vertrouwd gevoel. Tijdens de vakantie kregen we via whatsapp ook foto's opgestuurd zodat we konden zien dat de katjes niks ontbraken.We zijn twee weken zorgeloos op vakantie geweest dankzij de goede zorgen van Wens Oppas Almere. Enorm bedankt en absolute aanrader!
Katten zijn net chocolaatjes, het is moeilijk om het bij één te laten.
Super!  Periode: februari 2018 Katten: Jynx en Mishka Ontzettend lieve mensen met een groot hart voor dieren. Heel fijn dat je op de hoogte wordt gehouden d.m.v. filmpjes en foto's. Jynx en Mishka  waren in goede handen en daardoor konden wij zorgeloos weg! Tot de volgende keer!
Liefde voor dieren die dit ‘werk’ tot een levensvervulling hebben gemaakt. Periode: augustus 2017 Katten: Kwibus  Wij zijn zeer tevreden met Tilda en Debby. Hebben dit jaar voor het eerst met hen kennis gemaakt. Via deze site kwam ik via de mail in contact en ze  mailde direct terug en kwamen alle afspraken die ze aangaven na. Aardige mensen die met liefde voor dieren dit ‘werk’ tot een levensvervulling  hebben gemaakt denk ik. Terwijl wij op vakantie waren, kregen we regelmatig foto’s en filmpjes te zien van onze kat. Na onze vakantie was alles  netjes in huis en geen nare luchtjes. De sleutels werden netjes ingeleverd op een samen gekozen moment. Kortom: Wij hebben een zeer goede  ervaring met deze mensen. Wij hebben met een gerust hart op vakantie kunnen gaan door hen.
Wij zijn enorm blij dat we jullie gevonden hebben! Periode: september 2017 Katten: Nala en Django Lieve Tilda en Debby, wij zijn enorm blij dat we jullie gevonden hebben! Enorm bedankt voor de goede zorgen van Nala en Django. Als ze je bij   thuiskomst aankijken met een blik van: "Huh? Wat komen jullie hier doen?" dan weet je dat ze het naar hun zin hebben gehad! Gelukkig volgde later  wel de knuffels en kopjes. De vele foto's en filmpjes hebben ons goed gegaan en de rust gegeven om volop te genieten van onze vakantie. Wij raden  jullie bij iedereen aan! Nogmaals bedankt en een kopje van Django en buikrol van Nala! 
Zonder zorgen op vakantie. Periode: augustus 2017 Katten: Nemo, Plukkie en Milo Was even bang dat plukkie me vergeten was na 10dgn  verzorging van de onwijs lieve en leuke dames va Wens   Kattenoppas! Wat een aanrader zijn de meiden!!! Zonder   zorgen op.vakantie en elke dag fotos en filmpjes! En zelfs toen we vertraging hadden en vroegen of ze een keer extra wilden gaan kijken kon Dit!!! Meiden bedankt. 
Fantastisch werk! Periode: oktober 2017 Vogels: Marley en Pukkie We willen even laten weten dat jullie   fantastisch werk hebben gedaan voor onze vogels toen wij op vakantie waren. Jullie vonden de Boliviaanse Bastards leuk en zij   vinden jullie ook geweldig. Nogmaals   bedankt en een aanrader voor iedereen die een oppas zoekt in de buurt van Almere
Uiteraard hebben wij ook dit jaar weer lekkere vakantie gehad  Periode: juli 2017 Katten: Manu, Mey, Zoë en Eva Lieve Tilda en Debby, Uiteraard hebben wij ook dit jaar weer lekkere vakantie gehad, zonder ons zorgen te hoeven  maken over onze lieve kindjes. Dankzij jullie goede  verzorging, en wat heerlijk als we thuiskomen het huis verzorgt is. Jullie zijn TOPPERS. Grote dank namens Manu, Mey, Zoë, Eva, Niki en mijzelf Peter
DE POEZENMOEDERS! Periode: augustus 2017 Poezen: Zumba en Zlatan Wat een fantastische oppassers!!! Mijn 2 Perzen die  ik beschouw als dochters zijn zo goed verzorgt tijdens mijn afwezigheid. Echt ik wil nooit meer anders!
Katten waren enorm rustig toen we thuis kwamen dus dat zegt al genoeg.  Periode: augustus 2017 Katten: Mix, Memphis en Murphy We hebben voor t eerst gebruik gemaakt van Wens Kattenoppas voor  een weekje. Ik kan zeggen dat ik er zo'n goed gevoel bij had dat ik  relax weg ben gegaan zonder zorgen over mijn 3 kanjers. De bijna  dagelijkse foto's en video's waren super. Katten waren enorm rustig  toen we thuis kwamen dus dat zegt al genoeg. Jullie zijn kanjers  meiden. Heel hartelijk dank voor jullie goede zorgen. TOP.
Ze heeft ons totaal niet gemist Periode: april 2017 Kat: Tysha Mijn Tysha was net 2 weken bij ons toen de  dames op haar kwamen passen. Ze was toen 9  weken oud. Bij terugkomst het gevoel of ze  ons totaal niet had gemist. Net weer enige  dagen weg geweest en wederom een zeer   relexte kat bij thuiskomst.  Dames bedankt
We vonden het best spannend.  Periode: april 2017 Katten: Athene en Pietje Lieve Tilda en Debby, Afgelopen week hebben jullie voor het eerst op onze poezenmeisjes gepast.  We vonden het best spannend maar na de eerste kennismaking hebben jullie  al onze twijfels weggenomen. We hebben een heerlijke week gehad en zijn  door jullie goed op de hoogte gehouden (met foto's en al) van het wel en   wee van de poezels. Wij hadden geen zorgen over de poezen, ze waren bij  jullie meer dan in goede handen. Dank je wel voor alles en graag tot een  volgende keer! Dikke knuffels van ons
Onze kinderen Periode: maart 2013 Katten: Flipje, Ollie en Jaap

Wij zijn gek op onze drie katten en houden van ze als eigen kinderen. Daarnaast zijn we allebei ook gek op

reizen en willen zo veel mogelijk van de wereld ontdekken. Deze twee passies gaan vaak niet samen want elke

reis was het weer de vraag ‘wie gaat er op de katten passen’? Daarnaast was het altijd spannend of het huis

niet één grote puinhoop was als we terugkwamen, of de bakken wel goed verzorgd waren en of de diertjes

niet volledig in de stress zaten.

Nadat we elke keer buren hadden gevraagd, wilden we tijdens het voorjaar van 2013 een betere oplossing en zijn gaan zoeken op internet. Al snel kwamen we bij wensoppas uit. Tijdens het kennismakingsgesprek met Tilda en Debby klikte het meteen en voelden wij ons vertrouwd genoeg onze sleutel te geven en onze beesten een weekje in hun zorg te laten. Gelukkig hebben we dit gedaan want elke keer als we thuiskomen zijn de bakken netjes, de beesten rustig en zijn zelfs alle ongelukjes opgeruimd. Nu passen ze elke vakantie op! Ook krijgen we netjes berichten tijdens onze vakanties hoe het met de katten gaat. Ik kan Wensoppas iedereen aanraden en wij zijn heel blij met de service!

Klantenreacties

Wens Oppas Almere
ADRES Wens Oppas Almere Helgolandstraat 4 1339 ST Almere
CONTACT info@wensoppasalmere.nl Telefoon: 06-21135020
Erg tevreden Periode: september 2014 Katten: Tony en Lisa Hierbij willen we even een berichtje sturen i.v.m. het oppassen op onze twee poezen. Wij zijn twee weken op vakantie gegaan en hebben de zorg voor de twee poezen aan jullie overgelaten. We moeten zeggen dat we heel erg tevreden zijn hoe jullie dat hebben gedaan. Tijdens onze vakantie kregen we af en toe een berichtje van jullie hoe het ging en bij thuiskomst stond er een kaartje als welkom thuis met daarin het "laatste nieuws over de poezen. Dus we kunnen alleen maar zeggen het was prima. Voor een volgende vakantie maken we weer graag gebruik van jullie goede zorg.
Suikerziekte Periode: februari 2015 Kat: Puck Onlangs is bij onze lieve poes Puck suikerziekte geconstateerd. Puck ging eerst naar het dierenpension, maar dat is helaas niet meer mogelijk. Doordat zij nu meer zorg nodig heeft dan normaal zijn wij op zoek gegaan naar een professionele kattenoppas. De zorg voor Puck neemt natuurlijk enige verantwoordelijkheid met zich mee, want Puck moet twee keer per dag op vaste tijden worden ingespoten met insuline. Debby en Tilda stelden ons gelijk op ons gemak dat de zorg helemaal goed zou komen en gaven ons ook dat vertrouwen. Puck is inmiddels erg gewend aan de dames en bij thuiskomst ziet ze er tevreden en goed verzorgd uit. Je merkt dat de dames met veel liefde voor Puck zorgen. Met een gerust hart kunnen wij nu op vakantie gaan en de zorg aan hun overdragen. Dat is ons veel waard.
Blij met WensOppas! Periode: juni 2014 Dieren: Toos, Wiske en de cavia’s Onze kater Toos had suikerziekte. Daardoor moest hij twee keer per dag insuline ingespoten krijgen. Maar wie vertrouw je dat toe tijdens vakanties? Via internet kwamen we bij WensOppas terecht. Het eerste gesprek met de dames liet een zeer prettige indruk na. Ze kwamen enthousiast en gezellig over en leken een groot hart voor dieren te hebben. Die prettige indruk hebben ze meer dan waar gemaakt. Ze hebben een aantal jaren supergoed voor onze poezen en onze cavia's (de mannen ;-)) gezorgd. We werden op de hoogte gehouden van het wel en wee thuis door berichtjes en foto's. We werden zelfs een keer heel attent op de hoogte gebracht van opvallende post. Kortom: er werd gewoon heel goed gezorgd voor onze beestjes en dus ook voor ons. We kwamen altijd thuis in een verzorgd huis met tevreden dieren. Wij zijn zeer tevreden over WensOppas en de service en zorg die de dames bieden!
Onze kinderen Periode: maart 2013 Katten: Flipje, Ollie en Jaap

Wij zijn gek op onze drie katten en houden van ze als eigen kinderen.

Daarnaast zijn we allebei ook gek op reizen en willen zo veel mogelijk van de

wereld ontdekken. Deze twee passies gaan vaak niet samen want elke reis was

het weer de vraag ‘wie gaat er op de katten passen’? Daarnaast was het altijd

spannend of het huis niet één grote puinhoop was als we terugkwamen, of de

bakken wel goed verzorgd waren en of de diertjes niet volledig in de stress

zaten.

Nadat we elke keer buren hadden gevraagd, wilden we tijdens het voorjaar van 2013 een betere oplossing en zijn gaan zoeken op internet. Al snel kwamen we bij wensoppas uit. Tijdens het kennismakingsgesprek met Tilda en Debby klikte het meteen en voelden wij ons vertrouwd genoeg onze sleutel te geven en onze beesten een weekje in hun zorg te laten. Gelukkig hebben we dit gedaan want elke keer als we thuiskomen zijn de bakken netjes, de beesten rustig en zijn zelfs alle ongelukjes opgeruimd. Nu passen ze elke vakantie op! Ook krijgen we netjes berichten tijdens onze vakanties hoe het met de katten gaat. Ik kan Wensoppas iedereen aanraden en wij zijn heel blij met de service!
Goede verzorging Periode: augustus 2014 Dieren: 7 vogels en 2 konijnen Voor ons is het lastig om goede verzorging voor onze huisdieren (7 vogels binnen en 2 konijnen buiten) te vinden als wij een weekend/een lang weekend weg zijn. Wensoppas biedt hierin DE oplossing. Er wordt goed voor onze huisdieren gezorgd en ze worden lekker geknuffeld. Als we thuis komen zien onze huisdieren er nog steeds tip top uit en hebben ons naar ons idee niet eens gemist. Wij stellen het erg op prijs dat wij bij thuiskomst een kort verslag vinden hoe het gegaan is. Wij zijn dan ook heel blij met jullie en ga vooral zo door!
Rustige stemming Periode: december 2014 Katten: Saartje, Dexter en Jip December 2014 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met de diensten van Kattenoppas – Wens Oppas Almere, en dat is zeer goed bevallen. We zijn de trotse eigenaren van 3 lieve katten (2 heren en 1 dame) en het is heerlijk om ze niet meer te hoeven slepen naar een kattenpension. We kwamen thuis van vakantie en er heerste een heerlijke rustige stemming. Onze lieve dieren hadden voldoende aandacht en knuffels gehad en op tijd hun natje en droogje gekregen. Eén van onze katten heeft een allergie en heeft daarom wat extra aandacht nodig, het is erg fijn om te weten dat Wens Oppas Almere echt zorg en aandacht aan ze besteedt. Wat ons betreft passen ze de volgende keer weer op onze viervoeters als we op vakantie gaan. Echt heel fijn zo'n kattenoppas in Almere.
Dus tot volgend jaar! Periode: juni 2015 Katten: Fred en Baloe - Konijn: Wimpie Ik heb voor het eerst van de diensten van Wens Oppas Almere gebruik gemaakt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het in het begin eng vond om een “vreemde” in mijn huis te laten terwijl ik op vakantie ging. Maar deze onrust bleek totaal niet op zijn plaats. Wens Oppas is betrouwbaar en behulpzaam. De katten en het konijn zien er tevreden en verzorgd uit. Niet alleen de dieren zien er tevreden uit maar het huis laat geen sporen achter van wat je normaal aantreft na een paar dagen van huis te zijn. Kortom: ons geluk kan niet op aangezien wij langer op vakantie kunnen dan ooit tevoren. Dus tot volgende jaar!
Wat doen we met de katten? Periode: december 2016 Katten: Ido en Hendrik Elk jaar rond vakantietijd komt de nieuwe vraag: wat doen we met de katten? Vele jaren zorgden familie, vrienden of buren voor de katten, maar ineens ontstond afgelopen jaar een probleem dat we op vakantie wilde maar eigenlijk geen charmante oplossing hadden. Op onze oude en vertrouwde oppassen konden door een samenloop van omstandigheden geen beroep doen.  Wat te doen? Een pension wilden we de oude poezen niet aandoen. Via het internet, op zoek naar een oplossing, vonden we wensoppas- almere. Het voelde een beetje vreemd om professionele oppas in huis te halen voor de huisdieren. Na de intake met Debby en Tilda, was dit gevoel omgeslagen en na de eerste vakantie, waarbij zij voor onze  katten zorgden al helemaal! Debby en Tilda hebben een groot hart voor dieren, dat is te merken aan omgang met onze katten. De katten krijgen alle aandacht en zorg tijdens onze afwezigheid. Niet alleen het noodzakelijk voer maar ook een aai over de bol. Onze katten zijn uiterst relaxed wanneer wij  terugkomen.  Inmiddels hebben wij al meerdere keren gebruik gemaakt van wensoppas-almere. We kunnen het iedereen aanraden. De organisatie verloop uiterst soepel, professioneel en efficiënt. Bovendien is de communicatie tijdens de vakantie zeer goed. Het is heerlijk op vakantie gaan wanneer je zeker weet dat je dieren in  goede handen zijn: een hele zorg minder!
Betrouwbaar en zorgzaam Periode: februari 2016 Kat: Yup Ik ben zeer tevreden over de dienst van Tilda en Debby, Wens Oppas, betrouwbaar en zorgzaam. Zeker omdat Ik een oudere kat heb van 19jr en aan medicatie. In de vakantie foto’s ontvangen via de app, erg leuk. Bij thuiskomst alles netjes en Yup was erg tevreden. Volgende vakantie zeker weer gebruik maken van haar dienst.
Betrouwbaar en zorgzaam Periode: augustus 2016 Katten: Kenzie en Hailey We hadden op zeer korte termijn een oppas nodig voor onze twee katjes. We waren daarom enorm blij dat Wens Oppas Almere nog plek had in deze drukke periode. Tilda en Debby kwamen van tevoren even kennis maken en onze twee katjes die normaal gesproken enorm schuw zijn naar nieuwe mensen kwamen meteen op hun af, dit gaf ons meteen een vertrouwd gevoel. Tijdens de vakantie kregen we via whatsapp ook foto's opgestuurd zodat we konden zien dat de katjes niks ontbraken.We zijn twee weken zorgeloos op vakantie geweest dankzij de goede zorgen van Wens Oppas Almere. Enorm bedankt en absolute aanrader!
Katten zijn net chocolaatjes, het is moeilijk om het bij één te laten.
  
Super!  Periode: februari 2018 Katten: Jynx en Mishka Ontzettend lieve mensen met een groot hart voor dieren. Heel fijn dat je op de hoogte wordt gehouden d.m.v. filmpjes en foto's. Jynx en Mishka  waren in goede handen en daardoor konden wij zorgeloos weg! Tot de volgende keer!
Liefde voor dieren die dit ‘werk’ tot een levensvervulling hebben gemaakt. Periode: augustus 2017 Katten: Kwibus  Wij zijn zeer tevreden met Tilda en Debby. Hebben dit jaar voor het eerst met hen kennis gemaakt. Via deze site kwam ik via de mail in contact en ze  mailde direct terug en kwamen alle afspraken die ze aangaven na. Aardige mensen die met liefde voor dieren dit ‘werk’ tot een levensvervulling  hebben gemaakt denk ik. Terwijl wij op vakantie waren, kregen we regelmatig foto’s en filmpjes te zien van onze kat. Na onze vakantie was alles  netjes in huis en geen nare luchtjes. De sleutels werden netjes ingeleverd op een samen gekozen moment. Kortom: Wij hebben een zeer goede  ervaring met deze mensen. Wij hebben met een gerust hart op vakantie kunnen gaan door hen.
Wij zijn enorm blij dat we jullie gevonden hebben! Periode: september 2017 Katten: Nala en Django Lieve Tilda en Debby, wij zijn enorm blij dat we jullie gevonden hebben! Enorm bedankt voor de goede zorgen van Nala en Django. Als ze je bij  thuiskomst aankijken met een blik van: "Huh? Wat komen jullie hier doen?" dan weet je dat ze het naar hun zin hebben gehad! Gelukkig volgde later  wel de knuffels en kopjes. De vele foto's en filmpjes hebben ons goed gegaan en de rust gegeven om volop te genieten van onze vakantie. Wij raden  jullie bij iedereen aan! Nogmaals bedankt en een kopje van Django en buikrol van Nala! 
Fantastisch werk! Periode: oktober 2017 Vogels: Marley en Pukkie We willen even laten weten dat jullie  fantastisch werk hebben gedaan voor onze vogels toen wij op vakantie waren. Jullie vonden de Boliviaanse Bastards leuk en zij  vinden jullie ook geweldig. Nogmaals  bedankt en een aanrader voor iedereen die een oppas zoekt in de buurt van Almere
Zonder zorgen op vakantie. Periode: augustus 2017 Katten: Nemo, Plukkie en Milo Was even bang dat plukkie me vergeten was na 10dgn  verzorging van de onwijs lieve en leuke dames va Wens   Kattenoppas! Wat een aanrader zijn de meiden!!! Zonder   zorgen op.vakantie en elke dag fotos en filmpjes! En zelfs toen we vertraging hadden en vroegen of ze een keer extra wilden gaan kijken kon Dit!!! Meiden bedankt. 
DE POEZENMOEDERS! Periode: augustus 2017 Poezen: Zumba en Zlatan Wat een fantastische oppassers!!! Mijn 2 Perzen die  ik beschouw als dochters zijn zo goed verzorgt tijdens mijn afwezigheid. Echt ik wil nooit meer anders!
Katten waren enorm rustig toen we thuis kwamen dus  dat zegt al genoeg.  Periode: augustus 2017 Katten: Mix, Memphis en Murphy We hebben voor t eerst gebruik gemaakt van Wens Kattenoppas voor  een weekje. Ik kan zeggen dat ik er zo'n goed gevoel bij had dat ik  relax weg ben gegaan zonder zorgen over mijn 3 kanjers. De bijna  dagelijkse foto's en video's waren super. Katten waren enorm rustig  toen we thuis kwamen dus dat zegt al genoeg. Jullie zijn kanjers  meiden. Heel hartelijk dank voor jullie goede zorgen. TOP.
Uiteraard hebben wij ook dit jaar weer lekkere vakantie gehad  Periode: juli 2017 Katten: Manu, Mey, Zoë en Eva Lieve Tilda en Debby, Uiteraard hebben wij ook dit jaar weer lekkere vakantie gehad, zonder ons zorgen te hoeven  maken over onze lieve kindjes. Dankzij jullie goede  verzorging, en wat heerlijk als we thuiskomen het huis verzorgt is. Jullie zijn TOPPERS. Grote dank namens Manu, Mey, Zoë, Eva, Niki en mijzelf Peter
We vonden het best spannend.  Periode: april 2017 Katten: Athene en Pietje Lieve Tilda en Debby, Afgelopen week hebben jullie voor het eerst op onze poezenmeisjes gepast.  We vonden het best spannend maar na de eerste kennismaking hebben jullie  al onze twijfels weggenomen. We hebben een heerlijke week gehad en zijn   door jullie goed op de hoogte gehouden (met foto's en al) van het wel en  wee van de poezels. Wij hadden geen zorgen over de poezen, ze waren bij  jullie meer dan in goede handen. Dank je wel voor alles en graag tot een  volgende keer! Dikke knuffels van ons
Wens Oppas Almere